za. 28 okt 2017
The WOW Factor
After Killing: The Video - World Premiere // In de Lift

Support: 

DJ Marc-D en VJ Larkov
  • Cinematic pop

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

Who is
WOW Factor is een duo uit het Oosten van Nederland. Creatieve hart van de band is Ronald Gerrritzen, beter bekend als Gait, gitarist, songschrijver en vooral zanger. De hartslag wordt verzorgd door Michel Florijn op drums, percussie en samplers.

Muziek
De muziek variëert van eenvoudige country-achtge songs tot groots opgezette orkestrale dance en experimentele tracks. Eigen authentieke composites met duidelijke roots in de jaren '80 en als hoofdcredo: dynamiek. Niet alleen in de songs, maar ook in de totale performance met o.a. VJ, opera en rap. De ervaren en doorleefde stem van Gait is al met velen vergeleken, houdt het midden tussen Cash en Bowie, maar is vooral zichzelf en nog levend...

LIVE 28-10 Metropool: AFTER KILLING: THE VIDEO – WERELDPREMIERE
Afer Killing is één van de in Frankrijk/Engeland in samenwerking met producer James Sanger (o.a. Keane) opgenomen EP tracks. Van het nummer is een 'makeover’ gemaakt met operazangeres Armanda ten Brink. De jonge veelbelovende flmmaker Guido Coppis heef zich door de song laten inspireren en er een hele bijzondere short movie bij gemaakt, die de 28e in Metropool zijn wereldpremière zal beleven!

Line up
WOW is altjd op zoek naar de wow-experience, geen enkel optreden is dan ook hetzelfde. In Metropool zal naast Armanda de operazangeres ook singer/songwriter/rapster Gwen Lemmens, de kussens komen opschudden. Met name de song Corridors of Time heef ook in de VS al de nodige aandacht gekregen. Tijdens het optreden zal VJ Larkov de beelden mixen en DJ Marc Diekmeijer zorgt voor de before & aferparty!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button