vr. 02 jun 2017
Waylon, Boef, DJ Paul Elstak ft. JeBroer, Classic (R&B & HIPHOP), Status Quotes (Metropool presents @ Stork Nacht van Hengelo)
  • pop
  • rock
  • dance

Locatie: 

Marktplein Hengelo

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

19:30
FB button

Waylon
Waylon is niet meer uit de Nederlandse muziekscene weg te denken. Soul, country, disco… Waylon kan het allemaal en dat laat hij ook horen op Seeds, zijn nieuwe plaat. Na 2 keer een uitverkocht Ahoy volgt een uitverkochte clubtour en we zagen onlangs nog in Metropool dat Waylon een zaal kan inpakken. Vanavond hoor je op het Marktplein van Hengelo alle hits van de afgelopen vier albums en je zal horen dat dat er nogal wat zijn. Waylon komt niet alleen maar neemt een geweldige band mee en dit optreden staat dus ook garant voor intimiteit, liefde voor muziek en vooral veel dansen!Boef
Ed Sheeran? Drake? Nee, Boef voert in Nederland alle hitlijsten aan met zijn album “Slaaptekort” en zijn single “Habiba”. Boef domineert de hitlijsten want op dit moment staan er maar liefst 4 singles van hem in de top 10 en als je zijn samenwerking met Jarzinho meerekent kom je zelfs tot 5! Ook uit de media is hij niet weg te slaan en heeft hij miljoenen YouTube views. Vanavond zie je Boef en hoor je alleen maar hits!


 

DJ Paul Elstak ft. JeBroer
Hengelo! Wanna play? Met DJ Paul komt er een fenomeen naar Hengelo. Al sinds 1987 is Paul Elstak actief en voor velen is hij het boegbeeld van de internationale (Happy) Hardcore scene. Hij scoort midden jaren 90 kneiters van hits, met inmiddels klassiek geworden nummers als Luv U More, Don’t Leave Me Alone en natuurlijk Rainbow In The Sky. Platen die nog elke 90’s party voorbij komen en zorgen voor ramvolle dansvloeren. Ook zijn hardcore roots verloochent hij niet, dus kijk niet raar op dat je in zijn set vanavond ook een paar behoorlijk beukers hoort. De bestrating van De Markt in Hengelo krijgt het in elk geval zwaar te verduren als deze held van velen vanavond zijn set gaat spelen!


 

CLASSIC (R&B & Hiphop)
CLASSIC is al jaren een succesnummer in Metropool (next edition: April 22!) maar ook de rest van het land gaat inmiddels voor de bijl. De onweerstaanbare mix van Hiphop, R&B, New Jack Swing, Soul en Funk laat dansvloeren ontploffen. DJ Manie kan rustig gerekend worden tot één van de beste dj’s van Nederland en dropt de ene na de andere classic. Lexay en Rmageddon houden je als host bij de les en vanavond kan je dus dansen op alle hits uit de groovy 70’s, funky 80’s, banging 90’s en sexy 2K’s!Status Quotes
Status Quotes komt akelig dicht in de buurt van het klassieke Status Quo-geluid en ook de meerstemmige zang, één van de kenmerken van de Quo sound, is dik in orde. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold You Back, Whatever You Want, Again & Again en What You're Propsing, maar zeker ook albumtracks waarbij de echte Quo-fan zijn vingers aflikt. De aanstekelijke "12-bar-boogie" en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie gespeeld door Status Quotes, en zorgen voor een Rock & Roll feest van de bovenste plank!