zo. 23 apr 2017
Sue The Night

Support: 

Severin Bells
  • pop

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:00

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

DWDD huisband?
Die Sue The Night inderdaad. Eindelijk eens een keer een band met een zangeres ook en dan ook nog eens niet de eerste de beste! Maar Sue The Night is dus een band, laat daar geen twijfel over bestaan. Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop. Was je op onze avond rondom David Bowie vorig jaar dan heb je haar ook gehoord trouwens. Oh ja; ze maken geweldige liedjes!



Beetje Fleetwood Mac meets War On Drugs?
Vinden wij geen gekke omschrijving als je bovenstaand liedje luistert. Ook de eigenzinnigheid van Kate Bush hoor je wel een beetje terug. Op tweede album ‘Wanderland’ behandelt Sue grote thema’s als omgaan met voor- en tegenspoed, verlies en trouw blijven aan jezelf. “Innerlijk ronddolen en van het pad af raken zonder de weg kwijt te zijn”, zo omschrijft Sue het tweede album dat ze deels schreef in een oude boerderij in Friesland.
“Wanderland was een avontuur om te maken, we gingen voor het eerst als band de studio in en ik ben verliefd op de sound! We zijn heel benieuwd hoe onze fans de nieuwe songs gaan ervaren en gaan er bijzondere avonden van maken in de clubs”, zo zegt Sue.





Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo