za. 04 nov 2017
Saga - The Final Chapter Tour 2017
40th Anniversary

Status Programma Detail

TICKET ALERT!
  • progrock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Canadese progtoppers!
Saga is een begrip onder progliefhebbers. Al 40 jaar brengt de band met de regelmaat van de klok een album, al dan niet in conceptstijl uit, en er zit volgens de kenners eigenlijk geen zwakke broeder tussen. De bandbezetting anno 2017: Michael Sadler (vocals), Ian Crichton (guitar), Jim Crichton (bass), Jim Gilmour (keyboards) & Mike Thorne (drums).

Ook letterlijk een Saga.
Deze band verlegt de grens van het begrip “conceptalbum” door op elk album tussen 1978 en 2003 twee nummers te plaatsen die gezamenlijk een verhaal vormen. Die zogenaamde chapters zijn dat ook nog eens niet chronologisch. Een puzzel die de echte fans echter graag oplossen! Hier onder hoor je ze allemaal!Einde verhaal.
Letterlijk want de band houdt er na veertig jaar mee op. Maar niet voordat ze de fans over de hele wereld bedanken met een spetterende show zoals alleen Saga die kan neerzetten. De band speelt vanavond een extra lange set in 2 delen. Het ene gedeelte van de set is akoestisch en na 45 minuten 'unplugged' worden de versterkers aangezet voor nog 90 minuten rock 'n roll! Laatste kans om ze live in Hengelo te zien dus even aangrijpen op 4 november!

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button