vr. 27 jan 2017
Roots Creation - Album Release
Bambambiddybongbong presents

Support: 

Dubcreator, Young Tree, SZN Soundsystem
  • reggae

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Roots Creation viert de release van hun tweede album met muzikale vrienden en natuurlijk met jullie! Propvolle avond reggae, roots en dub. Irie!Bestel nu je KAART+PLAAT via de ticketlink hiernaast voor maar €20,-! De cd krijg je er dan ook automatisch bij!

Roots Creation
Na shows in onder andere de Heineken Musichall, Melkweg, Paradiso, Zwarte Cross en twee tours door Europa heeft Roots Creation een succesvolle periode achter de rug. Tijd voor een nieuw album dus, en die is er! Forward, een album waarop reggae en broederschap centraal staan. Dit elftal laat zich inspireren door roots reggae en dub, in the old fashioned way. Met invloeden van onder andere Bob Marley, Black Uhuru, Burning Spear en Midnite schrijft de band eigen riddims, conscious lyrics, en diepe basslines. Deze werden samen One en nu Forward.
Die plaat wil je natuurlijk hebben dus die kan je via de ticketlink al reserveren. Kies voor de upsell mogelijkheid die je tegenkomt in het bestelproces en je haalt de plaat op bij de merchstand op vertoon van je ticket.Handig!Young Tree
Reggae band uit Enschede, met studenten van het Artez conservatorium. Spelen eigen werk en covers van Groundation.

Dubcreator
Legende in reggaeland, producer voor onder andere King Shiloh en Earl 16. Werkt al sinds 1993 als producer en soundman voor de grootsten in de reggae.SZN Soundsystem
Szn is hét soundsystem uit Hengelo. Al jaren struinen dj’s Ronald Scheffer en Thomas Heimerikx de krochten van het wereld wijde web af op zoek naar pareltjes uit de reggae . Een selectie uit het repertoire van deze heren zal tijdens de album release van roots creation ten gehore worden gebracht.

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo