vr. 08 sep 2017
Racoon (Metropool Open Air)

Support: 

Rachel Louise

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
  • pop

Locatie: 

Openluchttheater Hertme

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00
FB button

Nieuwe single! Nieuwe EP!
Jawel, nieuw werk van Racoon! En dat nieuwe werk hoor je natuurlijk ook live vanavond! "Bring It On" is gewoon weer een goed liedje. De band grossiert erin en ze komen allemaal voorbij!


 

Open Air!
Na een volledig uitverkochte clubtour keert Racoon terug naar de bijzondere setting van Openluchttheater Hertme, waar de band inmiddels een vertrouwde bekende is. De vorige Metropool Open Air concerten met Racoon verkochten in no-time uit en we raden dan ook aan om snel je kaarten veilig te stellen!

 Support Rachel Louise
Na haar debuut in 2012 ontwikkelde singer-songwriter Rachèl Louise zich in de relatieve luwte door. Als schrijver voor diverse artiesten en als belangrijk onderdeel van de band waarmee Dotan doorbrak. Voor haar nieuwe solo EP werkte ze samen met de Noorse producers Odd Martin Skålnes en Magnus Skylstad, die furore maakten met Aurora. Daarnaast tourde ze samen met Causes door Nederland. Op haar debuut EP ‘Big Girls’ staan nieuwe nummers als ‘Keep Your Heart’ en ‘Far Away’.

 


Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?
Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen hieronder de googlemaps gegevens inclusief adres om in je navigatiesysteem te kloppen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Je auto parkeren kost €3,-.


Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371.

 

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:20 uur en voor de richting Enschede om 00:39 uur.

 

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op één van de websites.


Grotere kaart weergeven

 

CONSUMPTIES - CONTANT / PIN

Aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.

Versnaperingen bij de snackkraam kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.