vr. 08 sep 2017
Racoon (Metropool Open Air)

Support: 

Sue The Night
  • pop

Locatie: 

Openluchttheater Hertme

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00
Button ticket link
FB button

Nieuwe single! Nieuwe EP!
Jawel, nieuw werk van Racoon! En dat nieuwe werk hoor je natuurlijk ook live vanavond! "Bring It On" is gewoon weer een goed liedje. De band grossiert erin en ze komen allemaal voorbij!


 

Open Air!
Na een volledig uitverkochte clubtour keert Racoon terug naar de bijzondere setting van Openluchttheater Hertme, waar de band inmiddels een vertrouwde bekende is. De vorige Metropool Open Air concerten met Racoon verkochten in no-time uit en we raden dan ook aan om snel je kaarten veilig te stellen!

 Support Sue The Night

Onlangs bracht Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit, met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’.  Wanderland werd zeer lovend ontvangen door o.a. OOR, Telegraaf en Metro.

“Sfeervolle songs met aanstekelijke zanglijnen”, -Music Maker. 

 

De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

 

Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘From The Mire’  een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

 

 


Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?
Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen hieronder de googlemaps gegevens inclusief adres om in je navigatiesysteem te kloppen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Je auto parkeren kost €3,-.


Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371.

 

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:20 uur en voor de richting Enschede om 00:39 uur.

 

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op één van de websites.


Grotere kaart weergeven

 

CONSUMPTIES - CONTANT / PIN

Aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.

Versnaperingen bij de snackkraam kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.