za. 16 dec 2017
Pink Floyd Project - in Concert 2017
Ft. Pink Floyd’s vocalist Durga McBroom
  • Symfonische rock

Status Programma Detail

UITVERKOCHT

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Pink Floyd!
Pink Floyd Project om precies te zijn, want de echte doet het niet meer. Maar dit is niet zo maar even een coverband, dit is het neusje van de zalm! Het uit Nederland afkomstige 11 koppige Pink Floyd Project met (ex Kayak en Vandenberg) zanger Bert Heerink in haar gelederen. Een extra troef komt mee in de vorm van zangeres Durga McBroom. Durga McBroom tourde de laatste 2 wereldtours met Pink Floyd én deed mee met diverse solotours van David Gilmour. Ook is ze te horen op het nieuwe Pink Floyd album The Endless River.

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show wordt je meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down to memory lane, inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, drie videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van een van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt!

Volgens vele Pink Floyd fans is Pink Floyd Project het beste wat je kan krijgen als 'Floyd' liefhebber!

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button