za. 09 sep 2017
Nena (Metropool Open Air)
Exclusieve NL show

Support: 

Tjolk! Everything 80’s DJ’s
  • pop

Locatie: 

Openluchttheater Hertme

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00
Button ticket link
FB button

Die Nena!
Die Nena die vroeger op menig slaapkamer hing. Die wereldhits scoorde met 99 Luftballons, Irgendwie Irgendwo Irgendwann, Nur Geträumt en Leuchtturm. Die in totaal zo’n 22 miljoen albums heeft verkocht. Die, na succes met de band Nena solo gaat als Nena en begin 2000 een album opneemt met oud repertoire en daar weer net zo makkelijk hits mee scoort. Die Nena die nog moeiteloos zalen doet vollopen, een geweldige band heeft en die al die bekende hits nog zingt. Precies die Nena komt naar het Openluchttheater in Hertme! Hoe spectaculair dat tegenwoordig is? Kijk even naar de clip hieronder!En ook nog eens op 9-9!
Hahaha toevallig of niet? Maar zet die datum dus even roodomrand in de digitale agenda en zorg dat je op tijd kaarten hebt om één van de grootste Duitse zangeressen ooit in levende lijve te zien op een geweldig mooie plek! 

Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?
Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen hieronder de googlemaps gegevens inclusief adres om in je navigatiesysteem te kloppen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Je auto parkeren kost €3,-.

 

 


Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371.

 

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:20 uur en voor de richting Enschede om 00:39 uur.

 

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op één van de websites.


Grotere kaart weergeven

 

CONSUMPTIES - CONTANT / PIN

Aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.

Versnaperingen bij de snackkraam kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.