di. 07 nov 2017
Nelly

Support: 

CLASSIC (R&B & Hiphop)

Status Programma Detail

TICKET ALERT!
  • hiphop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Hot In Herre!
Heet gaat het zeker worden als Nelly naar Hengelo komt! Miljoenen platen verkocht de rapper. Iedereen kent ze ook en aan het begin van dit milllenium kon je geen discotheek of kroeg bezoeken zonder dat de muziek van deze multi-million seller je niet om de oren vloog. Het is niet nodig maar toch frissen we je geheugen graag even op met 2 van zijn lekkerste hits uit die periode!

Hits en collabs!
Ja hits dus, Nelly heeft er nogal wat. Naast die 2 hierboven staan ook Ride With Me, en E.I. in het collectieve hiphopgeheugen gegrift. Ook Dilemma met Kelly Rowland van Destiny's Child gaat miljoenen keren over de toonbank en Nelly doet het verder met o.a. P. Diddy, Pharrell, Nicki Minaj, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Fergie, Akon, Ashanti, Janet Jackson en Snoop Dogg. Opmerkelijk is ook zijn liefde voor country te noemen en die voorliefde zorgt dan weer voor dikke hits in de Verenigde Staten met Florida Georgia Line en Tim McGraw.
Wij verwachten vanavond echter geen country maar wel een avond ouderwetse hiphop met in elk geval alle hits op de setlist!


 

Support + afterparty!
CLASSIC (R&B & Hiphop)
: DJ Manie, Rmageddon & Lexay taking you back to the old school... Al Jaren een succesnummer in Metropool. Elke editie van dit club event met de focus op hiphop en r&b uit de golden era van de genres verkoopt steevast uit (On November 18 the next edition - er zijn nog kaarten maar wacht niet te lang!) en de mannen die hier verantwoordelijk voor zijn brengen je vanavond eerst in de stemming voor Nelly en na het concert laten ze je nog lekker doordansen in de grote zaal!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button