do. 02 feb 2017
Michael Jackson: Celebrating the music of a legend
  • Michael Jackson Tribute

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Met zijn onweerstaanbare pop sound en dansmoves veroverde Michael Jackson de wereld. Zijn album ‘Thriller’ is met 110 miljoen verkochte exemplaren nog steeds het best verkochte album aller tijden.

Ben Bowman bestudeert al jarenlang tot in detail iedere groove en danspas van Michael Jackson, gesteund door een team van professionals die de liefde voor Michael’s muziek delen. Als leadzanger van Ben: a tribute to Michael Jackson heeft hij een 9-koppige band om zich heen verzameld met fantastische gitaristen, een drummer, toetsenisten, zangeressen en dansers die door heel Europa reizen met een indrukwekkende Michael Jackson show.

De band brengt het beste van het beste van Michael weer live terug op het podium. Of je nu van jongs af aan fan was van de vrolijke stemmen van de Jackson 5, je verliefd werd op de disco invloeden op ‘Off the Wall’ of danste op de beats van ‘Bad’, deze show is het ultieme eerbetoon aan the King of Pop. Oefen thuis alvast je moonwalk, neem je pailletten handschoenen mee, trek die witte sokken omhoog en vier de prachtige muziek die Michael Jackson heeft voortgebracht.

Aansluitend kan er nog meer gedanst worden: een afterparty met de klassiekers van de afgelopen halve eeuw: James Brown, Marvin Gaye, Kool & The Gang en Earth, Wind and Fire. Let’s celebrate!

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo