ma. 13 nov 2017
MADNESS (Metropool presents @ Muziekcentrum)

Support: 

Chainska Brassika
  • Ska / Pop

Locatie: 

Muziekcentrum Enschede

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

The heavy heavy monster sound in Enschede!
Op 13 november komt Madness naar Twente! Het Muziekcentrum Enschede verandert in een House Of Fun waar de waarschijnlijk beroemdste ska band aller tijden je gaat laten horen dat ze nog steeds een zaal aan het kolken kunnen krijgen met hun tijdloze hits. En dat zijn er nogal wat!

Ska en pop.
In 1979 verschijnt het debuut van deze Nutty Boys en Engeland en het Europese vasteland raken in de ban van de ska revival met naast Madness bands als The Specials, The Selecter en The Beat als belangrijkste boegbeelden. Na 2 succesvolle albums wordt op het derde album “7” steeds nadrukkelijker geflirt met popmuziek en Madness is niet uit de charts te slaan. In ’86 houdt de band het voor gezien om in 1992 glorieus terug te keren. Sindsdien worden er weer albums opgenomen en is de band te zien op alle grote festivals en concertzalen wereldwijd. Ongetwijfeld hoor je vanavond in Enschede enkele nummers van het vorig jaar verschenen "Can't Touch Us Now". Maar Madness weet waar je voor komt: voor Baggy Trousers, Embarrassment, House Of Fun, Night Boat To Cairo, Our House, One Step Beyond, My Girl en al die andere klassiekers en die spelen ze dan ook gewoon. Feest der herkenning met Madness op 13 november!

Chainska Brassika
De winnaars van World Reggae Contest zullen op 13 november in Muziekcentrum Enschede Madness vergezellen: Chainska Brassika! "Chainska is one of the most impressive and promising upcoming acts in the reggae/ska genre that I have seen or heard in while" - The Skatalites.

 


 

FB button