do. 16 nov 2017
Kim Wilde

Support: 

Laurence Hill
  • pop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Nieuw werk in de planning!
En dat moet natuurlijk live gespeeld worden! Maar je krijgt natuurlijk ook alle hits van de Engelse zangeres voor je kiezen en dat zijn er ruimschoots genoeg voor een avondvullend programma!De jaren 80.
Je kon niet om Kim Wilde heen. De popmuziek met in het begin nog duidelijke synthpop en new wave invloeden doen het goed in de hitparade. Ook na de jaren 80 blijft Kim echter hits scoren en dat is lang niet elke artiest gegeven. Hits van anderen voorziet ze moeiteloos van een Kim Wilde stempel. Haar broer Rick is in grote mate medeverantwoordelijk voor de typische sound. You Just Keep Me Hanging On klinkt dus als een nummer van Kim, en ook deze hieronder, origineel van The Bee Gees, is helemaal Kim.En een hit met Nena!
Dat andere jaren 80 icoon. Anyplace, Anywhere, Anytime zorgt ook voor hitsucces in de jaren nul. We hebben Kim al eens op bezoek gehad een paar jaar geleden en dat was een feest der herkenning. Deze avond wordt het dat weer als ze met band al haar prijsnummers komt laten horen!

Lawrence Hill

Kim ontmoette hem in de local pub en was meteen fan van zijn werk. Lawrence zit vol energie en optimisme en dat zul je voelen als hij het podium betreed! Een heerlijk begin van een mooi avond!

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button