za. 08 jul 2017
Jett Rebel (Metropool Open Air)
  • pop

Locatie: 

Openluchttheater Hertme

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00
Button ticket link
FB button

De voorverkoop start aankomende donderdag 16 februari om 17:00 uur
 

Super Pop
Dat is het meest recente album van Jett Rebel, een artiest waar we er in Nederland echt maar 1 van hebben. Zijn productiviteit en talent zijn onomstreden maar nooit onbetwist, want wanneer je in Nederland je hoofd boven het spreekwoordelijke maaiveld uitsteekt dan staan er altijd wel een paar betweters of leden van de muziekgestapo paraat om de zeis ter hand te nemen. Maar Jett heeft letterlijk en figuurlijk een strot van beton en heeft daarnaast een harnasje van zelfspot. Daardoor gesterkt gaat Jelte Tuinstra door met wat hij het beste doet: muziek maken, en dan muziek die hij zelf tof vindt en waar hij achter staat. Het levert een paar ijzersterke albums op en of het nu funk, pop of lo-fi is, overal kan je er wat ons betreft “super” voorzetten.Jett Rebel Live in Hertme
Jett legt niet alleen voor zichzelf de lat hoog. Wil je in zijn band spelen dan moet je ook uit het juiste hout gesneden zijn en bovendien beschikken over een behoorlijk portie uithoudingsvermogen want shows klokken altijd langer dan 2 uur. Er wordt op hoog niveau gespeeld en een setlist is nooit hetzelfde want er is veel ruimte voor improvisatie. Een band dus die de kunst van het entertainen tot in de puntjes in de vingers hebben. Een concert van Jett Rebel is een belevenis. Je kan het gaan meemaken op 8 juli in de prachtige ambiance van het Openluchttheater in Hertme!Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?
Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen hieronder de googlemaps gegevens inclusief adres om in je navigatiesysteem te kloppen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Je auto parkeren kost €3,-.

 


Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371.

 

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:20 uur en voor de richting Enschede om 00:39 uur.

 

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op één van de websites.


Grotere kaart weergeven

 

CONSUMPTIES - CONTANT / PIN

Aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.

Versnaperingen bij de snackkraam kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.