za. 01 jul 2017
Hengelo 60’s Revival presents: Back To The Rockin’ 50’s & 60’s
with The Explosion Rockets

Support: 

The Shadolds
DJ Minx
  • Rock ’n Roll
  • r&b
  • Beat

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

19:00

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Hengelo 60’s Revival presents Back To The Rockin’ 50’s & 60’s!
Haal de brylcreem, petticoats en leren jacks maar tevoorschijn en gooi wat tweetakt in de Puch, Kreidler of Vespa want op 1 juli mag er gedanst worden in Metropool op alle muziek van eind jaren 50 begin jaren 60 tijdens Back To The Rockin’ 50’s & 60’s!

Alle hits uit die periode worden live gespeeld door de fenomenale Explosion Rockets! Van Bill Haley tot Jerry Lee Lewis en van Gene Vincent tot de onvermijdelijke Elvis Presley. Metropool verandert in een ouderwetse danszaal en daar mag iedereen op komen dansen! En als je even wil uitpuffen dan kan dat ook want we zorgen voor voldoende zitgelegenheden in de zaal. Naast The Explosion Rockets treden vanavond ook de Hengelose Shadolds aan die zich hebben gespecialiseerd in het repertoire van Cliff Richard & The Shadows, Roy Orbison en Buddy Holly! En tenslotte is ook DJ Minx van de partij die weer de mooiste 45 toeren singles door de speakers laat schallen.

Een avond dus voor iedereen die deze periode bewust heeft meegemaakt maar ook voor iedereen die de muziek uit die periode een warm hart toedraagt. Rock around the clock op zaterdag 1 juli!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo