vr. 24 nov 2017
End Of The Dream + Blackbriar + Beyond God + Seven Waters
  • SYMFONISCHE METAL

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

19:30

Muziekcafé open: 

17:00

End Of The Dream
Onlangs is het nieuwe album van deze progressieve symfonische metalband uitgebracht en laat horen dat de Bosche band klaar is voor het grote publiek. In de afgelopen twee jaar hebben ze diverse podia door geheel Europa aangedaan en geopend voor o.a. Leaves’ Eye en Delain. Een band die je nu nog in een kleinere zaal kan zien, dus grijp die kans!


 

Blackbriar
De uit Assen komstige alternatieve metalband heeft wereldwijd al velen via Youtube weten te overtuigen met de videoclip “Untill Eternity”. De single is geinspireerd op de boekenreeks “Fallen” van Lauren Kate. De single staat op de EP ‘Fractured Fairytales’ die op 19 mei zal verschijnen.


 


Beyond God
In tegenstelling tot veel genregenoten vormt het symfonische gedeelte het fundament van de songs van Beyond God. Daarna volgen vocalen, drums en de heavy gitaren. Die aanpak zorgt voor een net iets andere dynamiek. Dat is ook te horen op tweede album "Dying To Feel Alive" dat op 9 november verschijnt. Luister dus die plaat nog even en laat je vanavond verrassen door het overweldigende geluid van Beyond God.

 

Seven Waters
Het Hengelose gezelschap brengt melodische prog met een donker atmosfeertje. Na een succesvolle crowdfundingsactie werd er een videoclip geschoten voor “Hunter’s Prey”, geschreven voor het tweeluik van fantasy schrijfster Kim ten Tusscher. De band zal in 2018 hun debuut album opnemen.


 

 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button