vr. 20 okt 2017
Donnie (Metropool presents @Atak)

Support: 

Eenhoornjoost
  • hiphop

Locatie: 

Atak Enschede

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Maradonnie!
De leipe van het plein, de mannelijke Marilyn Monroe of Maradonnie. Hoe je hem ook kent, rapper Donnie heeft zich in korte tijd gevestigd als dé nieuwe cultheld. Het fenomeen verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode smaak niet onder stoelen of banken steekt.Producties van Bas Bron van De JVT!
De nieuwe ster maakte indruk met zijn eerste mixtapes Mannelogie en Loei Ordinair, met producties uit de keuken van Bas Bron (producer van De Jeugd van Tegenwoordig). Zijn muziek bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen.

Bron heeft nooit eerder voor een andere rapper of rapformatie nummers geproduceerd, maar maakte voor Donnie een uitzondering. Het geluid van Bron sluit naadloos aan op het intrigerende muzikale universum van Donnie vol merkkleding, drank en drugs. De eerdere shows van Donnie in o.a. de Paradiso, EKKO en Merleyn verkochten maanden van te voren uit. Nu is eindelijk Twente aan de beurt. What a time to be alive, what a time to eat a bamischijf!
 

Eenhoornjoost

Sinds een jaar zijn Donnie en Joost bevriend geraakt. Direct na het opnemen van hun eerste video voor het kanaal van Joost. Naast dat ze elkaar memes sturen, Joost die op Donnies bank slaapt en mensen roasten, doken ze eindelijk een keer goed de studio in. Op een productie van Spek bijgestaan door Leipe Dennis. Een dreamteam, wel gezegd. Vervolgens dwongen we onze goeie vriend Veras Fawaz om een clip te realiseren. Hij was huiverig, sceptisch en vooral bang voor Leipe. Na trekken en duwen, was hij toch bereid op hele korte termijn alles te fixen. Zie hier het eindresultaat van passie, vriendschap en doorzettingsvermogen. Volledig independent uitgebracht via De Fenomeen Records. Puur en alleen voor het volk.

FB button