vr. 19 mei 2017
Distillator - Album release

Support: 

Wasteland Viper - EP Release
Caffas Rain
  • thrash metal

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Thrash uit Enschede!
Drie mannen die de mosterd halen bij the big four en dat klassieke thrash geluid de 21e eeuw in slingeren. Sinds 2015 wordt de band gezien als één van de meest veelbelovende nieuwkomers van het genre in Nederland, mede door het verpletterende album Revolutionary Cells dat ze in dat jaar uitbrengen. Distillator maakt echte old-school thrash en dat wordt gewaardeerd!Summoning The Malicious
Dat is de titel van de tweede langspeler die vanavond in Hengelo gepresenteerd gaat worden. Na uitgebreide tours in o.m. het voorprogramma van Gojira, Anthrax en Testament is Distillator klaar voor de volgende stap naar wereldheerschappij en die stap gaat gemaakt worden met dit album dat diverser is, meer melodie bevat zonder de rauwe roots te verloochenen en Distillator en nog eigenere smoel gaat geven. De metalwereld zal na 1 mei niet meer hetzelfde zijn in elk geval! Voorproefje hieronder. 


Support: Wasteland Viper - EP Release
Een dubbele release vanavond want ook Wasteland Viper presenteert vanavond de EP! Pak de vuige rock ’n roll van Motörhead, de eigenzinnigheid van Queens Of The Stone Age en combineer dit met de melodieën van Foo Fighters en je weet wat je ongeveer van Wasteland Viper kan verwachten. De vierkoppige band uit Enschede startte begin 2016 met het schrijven van eigen nummers die vanavond uitgebracht zullen worden. Nationale en internationale ervaring werd door de bandleden eerder opgedaan bij bands als Revölvo en Hickory. Een live optreden van Wasteland Viper staat garant voor een harde en swingende set waar je dorst van krijgt en wat naar meer smaakt. Geen compromissen, maar vuist in de lucht en mee schreeuwen! Ze stonden afgelopen winter nog bij onze buren en daar zie je hieronder wat van.

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo