wo. 12 apr 2017
Delinquent Habits

Support: 

Skinny Fresh
  • hiphop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

20:00

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button
Spotify playlist link

Nieuwe video! Nieuwe plaat!
Hieronder kon je al lezen dat er nieuw werk aankomt van deze mannen en nu is de plaat er. Hier boven hoor je de hele plaat die een goede oldschool vibe heeft en waarop de kenmerkende ingrediënten van Delinquent Habits weer aanwezig zijn door op het groene Spotify icoon te klikken. Clip na de klik hieronder!


 

It Could Be Round Two!
Want met deze plaat is Delinquent Habits helmaal terug! Alleen al vanwege het feit dat ze in de jaren 90 miljoenen mensen in aanraking brachten met latin hiphop verdienen ze dikke veren in de kont. Laten we ook nog even zo’n trompetovergoten klassieker draaien voor we verder gaan!Vet feest in de oude Metro!
Daar waren de mannen meermaals op bezoek en het zweet droop van het plafond. Tijdens hun laatste show in 2008 beloofden de mannen een return of the très en belofte maakt schuld. Die schuld wordt dus op 12 april ingelost. Kemo The Blaxican en Ives Irie hebben tegen die tijd dus een nieuw album uitgebracht maar daar is nog niks van te horen op dit moment. Wel laten de mannen weten dat It Could Be Round Two een terugkeer is naar het geluid waarmee ze wereldberoemd werden. Natuurlijk laten we je het nieuwe werk hier horen maar tot die tijd moeten we het doen met enkele oudere tracks maar daar zal niemand die hier op 12 april komt om er een feest van te maken rouwig om zijn. Ze spelen de classics ook nog steeds live. Bij zijn dus! 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo