do. 11 mei 2017
Cymbaline + The Wild Surprise + Lilith Effie
A Blue Surf Trip
  • blues
  • triphop
  • surf

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:00
Button ticket link
FB button

A Blue Surf Trip met Cymbaline + The Wild Surprise + Lilith Effie
Klinkt exotisch toch? Een avond voor de mensen die wel eens iets nieuws willen zien. Mensen die niet elke dag een bord aardappels naar binnen werken maar ook wel eens een bordje bami lusten. Een soort all you can eat maar dan met lekkere bandjes! Schuif aan voor een driegangenmenu vol rock, psychedelica, blues, downtempo, shoegaze en meer! We hebben de volgende smaakmakers voor je in petto die we presenteren in samenwerking met de virenden van Jannarock!

The Wild Surprise
Blues maar dan back to basic met zware nadruk op de piano en een kale stompin' sound. Denk John Lee Hooker, oude Stones en een vleugje Tom Waits. Jong en uit Goor, nah dan komt dat wel goed. Clipjes hebben ze nog niet maar op een Facebook pagina zijn beelden te zien. Even de duimpjes omhoog voor die pagina wordt ook vast door de heren gewaardeerd!

Cymbaline
Acid Surf met beat en shoegaze trekjes, maakten zeer veel indruk op de planken van Jannarok 2016. Nu met een compleet nieuwe set psychedelica.Lilith Effie
Florence & The Machine meets Depeche Mode and James Blake zeg maar. De naam Lilith Effie verwijst naar de dubbele persoonlijkheid van de zangeres. Lilith, symbool van zinnelijke begeerte en seksuele verleiding, Effie de onschuld zelve. Samen staan ze voor de sfeer van Lilith Effie: een combinatie van sinistere duisterheid en pure esthetiek. De elektrische harp is leidend in het geluid van de band en ondersteunt de zweverige vocals. Om de sound af te maken is er een gelijkgestemde producer en rauwe akoestische drums. Met invloeden als Portishead, SBTRKT, Massive Atack en Boards of Canada leent de muziek elementen uit verschillende genres, zoals Downtempo, Drum & Base en Indie Electronic.