za. 14 okt 2017
BEERLAND 2017: Death Alley + many more
Where all your rock 'n roll dreams come true!
  • Rock ‘n roll
  • punk
  • Stoner

Locatie: 

Hele pand

Zaal open: 

15:30

Aanvang: 

16:00

Muziekcafé open: 

15:00
Button ticket link
FB button

Nu al zeker dat je gaat? Ram dan op de ticketbutton voor je Early Bird Ticket a 15 euro! Scheelt al snel een paar biertjes!

 

Where all your rock 'n roll dreams come true!
De eerste 2 edities van Beerland schreeuwen letterlijk en figuurlijk om een vervolg en dat vervolg komt er. Vandaar, by popular demand, BEERLAND 2017!

Een naam met een dikke knipoog, want we schenken uiteraard ook wel fris en een wijntje op Beerland. Maar de bands die vandaag spelen lenen zich uitermate goed om geconsumeerd te worden met een koude rakker in de hand. En wat is er nou mooier dan een dag lang genieten van moddervette rock in al zijn verschijningsvormen maar altijd met een lekker rauw randje?
Vandaag zie en hoor je een aantal bands die de poot vol op het gas hebben. En terwijl je je nekspieren overuren laat maken kan je ondertussen je keel smeren met een lekker biertje. Onze chefkok zorgt voor een BBQ menu (Barbecue All Nighter!) waarop je kan kauwen en de bands van vandaag zorgen voor meebrullers, vuistenindeluchtanthems, stagedivemateriaal en pitmakers! Het enige dat jij nog hoeft te doen is zorgen voor kaarten, goede zin en dorst!
 

 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo