zo. 09 apr 2017
The Arson Project + Teethgrinder + Cannibal Grandpa + Fuck Shop
Metropool presents @innocent
  • Hardrock / Metal

Locatie: 

Innocent

Zaal open: 

20:00

Aanvang: 

20:30
Button ticket link
FB button

Eigenlijk een dubbele headliner deze avond in Innocent, maar we beginnen even met het tourende gezelschap: The Arson Project. Uit Zweden komen veel natuurliefhebbers, boomknuffelaars en andere wereldverbeteraars en dat is bij deze heren niet veel anders, alleen is de soundtrack een superbrute pissed off mix van Hardcore, Grindcore, Dbeat, Crust en wat al nog niet meer. Check die clip uit van Forgotten Graves! hij heeft hier al menig rondje gemaakt en al onze computerspeakertjes gingen huilen, nietsvermoedende singersongwriters renden gillend richting spoor. Naja je snapt het wel, alles kapot, lekker links en liefde voor beestjes. RAWK!


Teethgrinder
Teethgrinder uit Zwolle gaat hard, heel hard en niet alleen qua muziek. Ze stonden al eerder in Metropool met hun snelle brute grindcore en hebben zich al meer dan eens bewezen met dikke albums en harde liveshows. SUPPORT DIE SHIT!

 

 


Cannibal Grandpa
Uit Spanje komt Cannibal Grindpa met brute deathcore en metal. Kan je beter gewoon maar even luisteren.Fuck Shop
Uit Twente dan het illustere gezelschap Fuck-Shop, de soundtrack bij je 60's pornofilm, als je masturbeert met paprikachips dan. Met alleen maar oldschool Twentsche metalheren in de gelederen en teksten in het Twengels gaat dit natuurlijk adult grindcore entertainment van de bovenste snor-plank-lul worden, hatseflatse!